Kong-ohjaaja Jordan Vogt-Roberts pahoinpideltiin sairaalakuntoon – käynnisti omat tutkimuksensa

Ohjaaja kertoo hyökkäyksestä ja sen seurauksista GQ:n tuoreessa jutussa.

Gage Skidmore

Saatuaan Kong: Pääkallosaari -elokuvan purkkiin, päätti ohjaaja Jordan Vogt-Roberts jättää Hollywoodin hetkeksi taakseen ja muuttaa vilkkaaseen Saigoniin, johon rakastui Kongin kuvausten aikana. Ohjaaja pääsi nopeasti sisään kaupungin klubiskeneen, jonka vakiokasvo tästä nopeasti tuli.

Syyskuussa 2017 Vogt-Roberts vietti iltaa tunnetulla XOXO-klubilla, kun kymmenen ”sekopäistä gansteria” hyökkäsi hänen kimppuunsa, hakaten häntä toistuvasti ja lyöden häntä lopulta samppanjapullolla päähän. Vogt-Roberts kiidätettiin sairaalaan, jossa hänellä todettiin mm. murtunut pääkallo, ruhjevammoja ja runsasta verenvuotoa. Palattuaan Kaliforniaan sai Vogt-Roberts paikallisilta lääkäreiltä tietää kärsivänsä myös aivotärähdyksestä, minkä lisäksi pääkallon murtuma oli vakavampi kuin vietnamilaiset lääkärit olivat todenneet.

Vogt-Roberts sai myöhemmin käsiinsä videomateriaalia tapahtuneesta, mutta häntä kehotettiin pysymään erossa asiasta, sillä tekijöiden uskottiin olevan ”suojeltuja” Saigonin rikollispiireissä, eikä kaupungin poliiseilta näin ollen saisi apua.

Kong-ohjaaja ei kuitenkaan suostunut jättämään juttua sikseen, vaan on aloittanut oman tutkintansa tekijöiden löytämiseksi. Avukseen hän on käyttänyt Facebookia ja Messengeriä etsiäkseen lähteitä, joilla on tietä Vietnamin alamaailmasta. Näiden lähteiden ja Kanadan viranomaisten saatiin tunnistettua yksi tekijöistä, joka on jo kiinniotettuna muihin rikoksiin liittyen.

Koko jutun yksityiskohtineen voit lukea täältä.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut