Somesota: Kong: Skull Islandin ohjaaja lyttää kriitikkoporukan: ”Yritän katsoa videon uudestaan, mikäli se ei saa minua lyömään naulaa kul***ni”

Parodia on sikäli vaikea laji, että huonoimmillaan se aiheuttaa vain vihaa ja hampaidenkiristelyä mutta parhaimmillaan parodia on sitä parasta huumoria. Kong: Skull Islandin Jordan Vogt-Robertsilla on kuitenkin erilainen käsitys parodiasta.

CinemaSins on Youtubessa toimiva suosittu elokuvakriitikkoporukka. He julkaisivat juuri Kong: Skull Islandin arvosteluvideon. Tai ei CinemaSinsin videot oikeastaan ole arvosteluja vaan parodiaa. Elokuvista etsitään syntejä eli vikoja, joista sitten heitetään läppää. Vogt-Roberts ei arvostanut CinemaSinsin huumoria.

Vogt-Roberts vastasi kritiikkiin kritiikillä. Hän sanoo Twitter-viesteissään muun muassa sitä, että CinemaSinsin tyypit eivät tiedä elokuvista tai elokuvien teosta yhtään mitään. He tekevät virheellisiä päätelmiä ja suorastaan valehtelevat videoillaan. Tämä taas vaikuttaa elokuvien suosioon, koska ihmiset uskovat näitä väitteitä. Hyvä pointti sikäli, koska ihmiset tosiaan uskovat nykyään kaiken mitä internetissä on – oli se huumoria tai ei.

CinemaSins on tosiaankin parodiaa, he tekevät huumoria huonolaatuisesta elokuvakritiikistä. Soppa oli siis valmis hämmennettäväksi.

Alla Vogt-Robertsin melko värikäs sanailu CinemaSinsin videosta:

Twitter-käyttäjät suorastaan innostuivat tästä ja rupesivat haukkumaan ohjaajaa, koska ei tajunnut CinemaSinsin huumoria.

Siitä taas Vogt-Roberts ärsyyntyi ja tykitti Twitterin täyteen omaa tuskaansa CinemaSinsiä kohtaan. Näitä viestejä on jo aivan liikaa kopioitavaksi. Tsekkaa siis ohjaajan Twitter-tili.

Alla tämä närää herättänyt video.

YouTube video

Lähde: JoBlo

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut