Liian monta kokkia? – King Kongin ja Godzillan kohtaaminen vaatii huoneellisen kirjoittajia

Kuinka saada kaksi mykkää monsteria mätkimään toisiaan niin, että katsojaakin kiinnostaa? Tämä tehtävä on asetettu Pirates of The Caribbean -kirjoittajan vastuulle.

13.3.2017 11:15

Godzilla ja King Kong tulevat vielä kohtaamaan valkokankaalla, se lienee Kong: Skull Islandin menestyksen myötä varmaa. Godzilla saa vielä yhden oman Godzilla: King of the Monsters -leffansa vuonna 2019, jonka jälkeen kaksi jättihirviötä mätkivät toisiaan isoihin leukoihin vuonna 2020 elokuvassa Godzilla vs. Kong.

Warner Bros. on pistänyt tämän suuren kohtaamisen tulille palkkaamalla kokonaisen huoneellisen käsikirjoittajia tarinaa pohtimaan. Pirates of the Caribbean-elokuvista tuttu Terry Rossio on laitettu kirjoittajien huoneen vastaavaksi, mutta mukana ovat myös Patrick McKay ja J.D. Payne (Star Trek Beyond), Lindsey Beer (Barbie), Cat Vasko (Queen Of The Air), T.S. Nowlin (The Maze Runner) ja J. Michael Straczynski (World War Z).

Tällainen ”writers’ roomin” käyttö on tuttua tv-sarjojen puolelta, mutta on viime vuosina siirtynyt myös valkokangaspuolelle alati kasvavien elokuvauniversumien kehittämiseen. Marvel-elokuvien lisäksi myös tulevat Transformers-rainat syntyvät useiden käsikirjoittajien yhteisten kehittelysessioiden tuloksena.

Lähde: THR

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia