Koomikko Colleen Ballingeria, 36, syytetään groomauksesta – Pieruvitsistä asiattomiin viesteihin

Tubettaja ja koomikko on kritiikin kohteena.

30.6.2023 18:01

Koomikko Colleen Ballinger, 36, on ollut suosittu niin esiintyjänä kuin tubettajana jo vuosia. Nyt häntä vastaan on kuitenkin noussut syytteitä muun muassa groomaamisesta.

Häntä on Independentin mukaan syytetty muun muassa siitä, että olisi lähettänyt seksuaalisesti vihjailevia viestejä ja muodostanut epäasiallisia ”emotionaalisia suhteita” faneihinsa heidän ollessaan alaikäisiä.

Ballinger on ollut otsikoissa myös aiemmin, kun hän teki epäasialliseksi katsotun pieruvitsin fanilleen. Vitsissä koomikko kutsui nuoren fanin lavalle kesken show’nsa. Kun fani oli haarat levällään lavalla, kuultiin pieruääni, jonka jälkeen Ballinger esitti tämän tulleen lavalle kutsutulta henkilöltä. Tämän on katsottu olleen nöyryytys fania kohtaan.

Vakavammat syytökset koskevat kuitenkin väitettyä groomausta. Joku on kertonut, että Ballinger muodosti epäasiallisen ystävyyssuhteen häneen 13-vuotiaana, kun Ballinger oli itse 27-vuotias. He chattailivat vuosia, jonka aikana Ballinger muun muassa kysyi pojan suosikkiasentoa. Hän on myös pyytänyt teini-ikäisiltä nuorilta kuvia.

Ballinger on pyytänyt anteeksi käytöstään ja sanonut tehneensä virheitä. Hän kuitenkin kiistää väitteet groomaamisesta tai epäasiallisista aikeista. Tarkoitus oli koomikon mukaan pitää yhteyttä faneihin. Kun syytökset ovat uudelleen pinnalla, hän julkaisi pitkän videon, jossa soittaa ukulelea ja laulaa olevansa syytön.

Lisää luettavaa