Kotimainen suosikkisarja saa jatkoa – uusia hahmoja luvassa

Elisa Viihteen alkuperäissarja Downshiftaajat saa jatkoa. Toinen kausi on katsottavissa joulukuussa 2016.

13.9.2016 10:46

Ensimmäisellä kaudella seurattiin kahden ystäväpariskunnan pakon sanelemaa kulissielämää lähiössä. Tutut parit Tommi (Jussi Vatanen) ja Satu (Iina Kuustonen) sekä Aaro (Mikko Leppilampi) ja Pia (Niina Lahtinen) ovat mukana myös toisella kaudella.

Downshiftaajien toinen kausi jatkaa ensimmäisen kauden tapaan komediallisella otteella: Mitä tapahtuu ystäväpariskunnille, kun pakon edessä downshiftaamisen onnesta saarnannut Tommi saa yllättäen läjän kyseenalaista rahaa? Mitä kätkeytyy tällä kertaa kulissien taakse?

Toisella kaudella mukaan astuvat myös uudet hahmot, kuten Tommin veli Jaakko (Heikki Paasonen) sekä Tommille päänvaivaa aiheuttava Olivia Raittila (Wanda Dubiel). Miten käy, kun Tommin lähiönaapuri ja vanha koulukaveri Juha (Eero Ritala) laittaa lusikkansa Tommin uusiin bisneksiin?

Pariskuntien elämää sekoittavat myös Sadun ja Aaron äiti Marja-Liisa (Anna-Leena Härkönen) sekä hänen miehensä Raimo (Pirkka-Pekka Petelius).

10-osaisen sarjan toisen kauden ohjaavat ensimmäisellä kaudellakin ohjaajana toiminut Teppo Airaksinen (Napapiirin sankarit 2) ja Taavi Vartia (Syke, Lomasankarit, Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus).

Downshiftaajien ensimmäinen kausi on katsottavissa Elisa Viihteen lisäksi tänä syksynä Ylellä.

Lähde: Elisa Viihteen tiedote

Lisää luettavaa