Kovat piippuun: Sony syyttää Disneytä Spider-Man-riidasta: ”Olemme pettyneitä”

Saapa nähdä minkälainen on Disneyn vastine. Välit ovat kuitenkin tulehtuneet.

Sony Pictures heitti vastuun Kevin Feigen, Marvel Studiosin ja Disneyn niskoille. Sony jatkaa jatkossa Spider-Manien tekemistä ilman Disneytä.

– Suurin osa franchiseen liittyvistä uutisista Spider-Manista ja Kevin Feigen osallisuudesta ovat hieman valheellisia. Olemme pettyneitä, mutta kunnioitamme Disneyn päätöstä Feigen suhteen siinä, ettei hän enää jatka Spider-Manin päätuottajana, Sonyn tiedotteessa kerrotaan.

– Toivottavasti tämä tulee muuttumaan tulevaisuudessa, mutta ymmärrämme tilanteen, sillä Disney on antanut hänelle niin paljon taakkaa lähiaikoina – mukaan lukien kaikki uudet Foxin hahmot – joten hänellä ei ole enää aikaa työskennellä sellaisen hahmon parissa, mitä he eivät omista. Kevin on kuitenkin upea mies, ja olemme todella kiitollisia hänen avustaan ja neuvoistaan, sekä siitä, mihin suuntaan hän on auttanut meitä menemään ja minne tulemme myös jatkamaan.

Sony ja Disney eivät päässeet yhteisymmärrykseen tulonjaosta, joten Spider-Man ei jatka enää seuraavan elokuvan jälkeen MCU:ssa. Tom Hollandilla on kuitenkin vielä yhden elokuvan sopimus Marvel Studiosin kanssa.

Lähde: Hollywood Reporter

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut