Kovia nimiä – nämä tähtinäyttelijät melkein esittivät Wolverinea

Hugh Jackman on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen Wolverinen roolissa, mutta keitä harkittiin esittämään mutanttisankaria ennen Jackmania? Alla on lista näyttelijöistä, jotka melkein esittivät hahmoa.

Bob Hoskins

Carolco-studio suunnitteli 1980-luvun lopussa tekevänsä X-Men-elokuvan. Edesmennyt Hoskins oli elokuvan käsikirjoittaneen Chris Claremontin ykkösvalinta Wolverinen rooliin. Carolco kuitenkin teki konkurssin, joten heidän X-Men-projektinsa meni pipariksi.

Keanu Reeves

Reevesiä harkittiin Wolverineksi 1990-luvun lopussa, kun Bryan Singer käynnisteli X-Men-elokuvansa tuotantoa. Singer tapasi Reevesin keskustellakseen roolista, mutta asiat eivät edenneet keskusteluja pidemmälle. Sarjakuvia fanittava Reeves koki, että hän ei ollut sopiva henkilö esittämään hahmoa.

Mel Gibson

Huhujen mukaan Gibsonia pyydettiin esittämään hahmoa 2990-luvun lopussa, mutta huhua ei ole ikinä vahvistettu. Konseptitaiteilja Miles Tevesin mukaan studio oli todella kiinnostunut palkkaamaan Gibsonin rooliin. Täältä näet Tevesin tekemää konseptitaidetta, jonka hän teki Gibsonista esittämässä Wolverinea.

Glenn Danzig

Misfits-yhtyeen keulakuva muistuttaa ulkonäöltään Wolverinea, joten häntä harkittiin rooliin. Asiasta käytiin keskustelujakin, jotka eivät lopulta johtaneet mihinkään. Myöhemmin Danzig totesi olleensa tyytyväinen, että hän ei ollut elokuvassa mukana.

Viggo Mortensen

Mortensenille tarjottiin Wolverinen roolia. Hänelle kuitenkin tarjottiin samaan aikaan myös Aragornin osaa Taru sormusten herrasta -elokuvissa, joten hän joutui valitsemaan kahden roolin välillä. Mortensen halusi mieluummin esittää Aragornia.

Dougray Scott

Skottinäyttelijä valittiin alun perin esittämään Wolverinea ensimmäisessä X-Men-elokuvassa, mutta hän joutui jättämään projektin aikatauluongelmien vuoksi.

Russell Crowe

Wolverinen roolia tarjottiin Crowelle, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Crowe kuitenkin ehdotti tuottajille, että hänen ystävänsä Hugh Jackman voisi olla sopiva rooliin. Loppu on historiaa.

Lähde: Looper