Kuinka kauan Bill Murray oli jumissa samassa päivässä Päiväni murmelina -elokuvassa? Vastaus saattaa yllättää

Päiväni murmelina -komedia kertoi Bill Murrayn esittämästä meteorologista, joka joutuu elämään saman päivän uudelleen ja uudelleen. Mutta kuinka kauan Murrayn hahmo oli elokuvassa jumissa samassa päivässä?

WhatCulture-sivusto selvitti tämän asian. Heidän tutkimusten perusteella Murrayn hahmo oli jumissa 12 395 päivää – eli 33 vuotta ja 350 päivää.

Elokuvan ohjaaja Harold Ramis alun perin totesi, että Murrayn hahmo oli jumissa noin 10 vuotta, mutta myöhemmin hän sanoi oikean vuosimäärän olevan 30-40 vuotta. Ramisin mukaan vuosia meni niin paljon, koska Murrayn hahmo opettelee monia erikoisia taitoja (pianon soitto, jään veistäminen) elokuvan aikana. Niin erikoisten taitojen oppiminen olisi vienyt monia vuosia oikeassa elämässä.

WhatCulture otti näiden taitojen oppimiseen tarvittavat ajat mukaan laskelmiinsa. Lopputulokseksi tulee yhteensä 12 395 päivää, kun arvioidut asioiden oppimiseen käytetyt ajat lisätään elokuvassa näytettyihin ja mainittuihin päiviin. Tarkemmat selitykset Whatculturen tekemistä päätelmistä löydät täältä.

Kuva: Päiväni murmelina

Lähde: Yahoo Movies

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut