Kuinka pitkälle vanhemmat ovat valmiita menemään suojellakseen lastaan? Uusi kotimainen rikossarja alkaa

Kuusiosainen sarja alkaa tänään.

8.12.2022 15:42

C More -alkuperäistuotanto Musta valo on kotimainen kuusiosainen jännityssarja, jonka pääosissa nähdään Maria Sid, Samuli Edelmann, Tommi Korpela, Janne Hyytiäinen ja Elias Salonen.

Sarja kertoo siitä, kuinka pitkälle vanhemmat ovat valmiita menemään suojellakseen lastaan. Musta valo nähdään C More -suoratoistopalvelussa 8. joulukuuta alkaen.

Rikostutkija Anna Valli alkaa tutkia kaupungin pelätyimmän rikollispomon ja ex-rakastajansa, Lefa Halmeen, pojan katoamista. Kun alkaa näyttää siltä, että Annan oma poika Niko on sekaantunut Lefan pojan katoamiseen, Anna tekee kaikkensa peitelläkseen poikansa jälkiä. Kun sekä poliisi että alamaailma alkavat päästä selville totuudesta, Anna joutuu yhä syvemmälle valheiden ja rikosten kierteeseen. Annan täytyy päättää kuinka pitkälle hän on valmis menemään poikansa takia.

Sarjan pääkäsikirjoittaja on Antti Pesonen, ja ohjauksesta vastaa Pete Riski (Bullets, Renki). Sarja perustuu Petri Karran vuonna 2019 julkaistuun samannimiseen romaaniin.

Musta valo yhdistää koukuttavan trillerin ja avioliittodraaman. Sarja pohtii, kuinka pitkälle vanhemmat ovat valmiita menemään pelastaakseen rikoksen polulle hairahtaneen lapsensa. Sarja väittää, että rakkaus on sellainen voima, että se voittaa lopulta kaikki vastoinkäymiset. Jo käsikirjoitusvaiheessa meille oli selvää, että haluamme sarjan aviopariksi näyttelijät Maria Sidin ja Samuli Edelmannin. He ovat tehneet Annan ja Henrikin roolihahmoista todella koskettavat. Mustan valon näyttelijät ovat kaikki tehneet huikeat roolit”, kuvailee sarjan vastaava tuottaja Minna Virtanen tiedotteessa.

Musta valo nähdään C More -suoratoistopalvelussa 8. joulukuuta alkaen. Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä kuusi.

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa