Kulttiohjaaja aikoo tehdä uuden version Tappajahaista – hai korvataan hirvellä

Kulttiohjaaja Kevin Smith on muutaman vuoden puhunut tekevänsä uusintaversion Steven Spielbergin klassikkoelokuvasta Tappajahai, jossa alkuperäisen elokuvan hai korvattaisiin hirvellä.

Nimeksi tulisi luonnollisesti Moose Jaws (Jaws on Tappajahain alkuperäinen nimi). Nyt Moose Jawsista on tullut lisätietoa. Elokuva ei tule olemaan vain alkuperäisen elokuvan inspiroima parodiaversio – Smith aikoo melkein kirjaimellisesti kuvata Tappajahain uudelleen.

Smith osallistui kyselytuntiin komediaklubilla, jossa hän luki Moose Jawsin käsikirjoitusta ääneen. Reddit-käyttäjä the_zipline_champion osallistui kyselytuntiin ja kirjoitti siitä raportin.

Kyselytunnilla selvisi, että Moose Jaws tulee olemaan kuva kuvalta uusintaversio Tappajahaista. Käsikirjoitus on melkein identtinen alkuperäisen kanssa. Ainoa ero alkuperäiseen elokuvaan on kohtauksessa, jossa Quint-hahmo raapii liitutaulua. Smithin versiossa hänen aikaisemmista elokuvistaan tutut hahmot Jay ja Silent Bob tulevat piirtämään peniksen liitutaululle.

Alla alkuperäisen liitutaulukohtaus.

Moose Jawsin mahdollisesta ilmestymisajankohdasta ei ole tietoa.

Huomautus: otsikkoa päivitetty 23.48.
Lähde: Joblo, Youtube

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut