Kun kauneus ja kauheus yhdistyvät – katso nyt huippuohjaajan neljä rajua elokuvaa ilmaiseksi

Ei mikään tanskalainen maajussi!

30.1.2024 11:00

Vuonna 1996 elokuvauransa aloittanut tanskalainen Nicolas Winding Refn on tehnyt toinen toistaan rankempia ja ennen kaikkea mieleenpainuvia elokuvia. Ryan Goslingin tähdittämä Drive (2011, IMDB 7,8) nosti ohjaajan suuren kansan tietoisuuteen. Miehen uraan on mahtunut kuitenkin paljon muutakin huomionarvoista katsottavaa. Hänen tyylinsä yhdistää silmiähivelevää kauneutta ja K-18-tason väkivaltaa on toki jakanut mielipiteitä, mutta IMDB-pisteytyksiin katsottaessa suurin osa katsojista on pitänyt näkemästään.

Neljä Nicolaksen ohjaustyötä on katsottavissa nyt täysin ilmaiseksi. Rakuten TV -palvelu tarjoaa nimittäin tällä hetkellä seuraavat vapaasti katsottavat elokuvat:

Bleeder (1999, IMDB 6,8), pääosissa Kim Bodnia ja Mad Mikkelsen, Valhalla Rising (2009, IMDB 6,0), pääosissa Mads Mikkelsen, Only God Forgives (2013, IMDB 5,7), pääosissa Ryan Gosling ja The Neon Demon (2016, IMDB 6,1), pääosissa Elle Fanning.

Kaikki edellä mainitut elokuvat ovat hyvin erilaisia, joten ne kattavat erinomaisesti ohjaajansa visionäärimäisyyden.

Tässä vaiheessa kuitenkin varoitettakoon: Only God Forgives on K-18. Myös Yhdysvalloissa sensuroidun The Neon Demonin pahamaineinen ruumishuoneseksikohtaus, joka nähdään Rakuten TV:llä täysin leikkaamattomana, voi shokeerata herkimpiä katsojia. Ja ehkä muitakin.

The Neon Demonin viiden tähden arvostelun voit lukea täältä.

Kaikki edellä mainitut elokuvat voi katsoa Rakuten TV:stä muutamien mainoksien kera täysin ilmaiseksi, suomiteksteillä ja ilman minkäänlaista rekisteröitymistä. Palveluun voit tutustua täällä.

Lisää luettavaa