Larry David ei itsekään tiedä miksei häntä ole canceloitu: ”Show’n fanit eivät välitä poliittisesta korrektiudesta”

Curb Your Enthusiasm

Curb Your Enthusiasm palaa 12. kaudella.

Vanity Fair uutisoi haastattelusta, joka nähtiin Netflix Is a Joke -festivaalilla. Robert B. Weide haastatteli Curb Your Enthusiasmin ja Seinfeldin luojaa Larry Davidia.

Weide ihmetteli, kuinka David on onnistunut jatkamaan uraansa kaiken poliittisesti epäkorrektin vitsailun, jota Curb Your Enthusiasmissa on nähty. Uudessa kaudessa vitsailtiin esimerkiksi holokaustista, New Yorkin terrori-iskuista, insesmistä, naisista ja mielenterveysongelmista.

”En tiedä. Se on todella hyvä kysymys. En tiedä miksi, en halua ajatella sitä liikaa”, David oli vastannut. Hetken päästä David lisäsi yhden yksityiskohdan, mikä on saattanut pelastaa hänen nahkansa kyseisen sarjan tapauksessa. ”Show’lla on ollut faneja, jotka ovat pitäneet siitä. Ja heillä on hyvä huumorintaju. Show’n fanit eivät välitä poliittisesta korrektiudesta.”

Weide huomautti, että Davidin hahmo sarjassa on usein vitsin kohde. ”Olet vain idiootti, joka ei saanut muistiota, luulen, että sillä saa paljon anteeksi”, johon David yhtyi. ”Jep, luulen, että idiootit pääsevät hieman helpommalla, kuin älykkäämmät ihmiset”, David sanoi.

Curb Your Enthusiasm palaa ainakin vielä 12. kaudelle. Sarja alkoi jo vuonna 2000, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen pisimpään jatkuneista komediasarjoista.

Aiheeseen liittyvät jutut