Lars von Trierin kolmas Valtakunta sai nimekkäät näyttelijävahvistukset – uusia kuvia kulissien takaa

Valtakunta

Jännitys tiivistyy.

Tanskalaisohjaaja Lars von Trierin mestarillisen sairaalasarjan Valtakunnan (Riget) kolmas kausi Riget Exodus on saanut pari uutta tähteä lisää. Myös kuvia kuvauksista julkaistiin.

Zentropa uutisoi, että ruotsalaisnäyttelijä Michael Persbrandt nähdään Stig Helmerin poikana, Helmer juniorina. Hänen isäänsä sarjassa siis näytteli legendaarinen Ernst-Hugo Järegård. Myös Alexander Skarsgård tullaan näkemään sarjassa lakimiehenä – kuten sattumalta myös hänen isänsä Stellan Skarsgård oli yhdessä alkuperäisistä jaksoista. Myös Tuva Novotny on mukana.

Juonesta tiedetään hyvin vähän, mutta ainakin pressitiedotteen mukaan tanskalaisten ja ruotsalaisten suhde kiristyy kolmannella kaudella. Ruotsalaiset ovat perustaneet SA-kerhon (Swedish Anonymous) Valtakunnan pimeään kellariin, jossa he salaa tapaavat ja purkavat turhautumistaan tanskalaisiin.

Katso Zentropa Productionsin Facebook-päivitys alta, jossa myös muutama uusi kuva kulissien takaa. Valtakunnan kolmannen kauden on määrä saada ensi-iltansa ensi vuonna.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut