Laulaja Freddie Mercuryn elämänkumppani saa jättikorvauksen Bohemian Rhapsody -elokuvasta – nyt ei ole rahasta puutetta!

Myös bändille mojova summa.

Freddie Mercurysta ja Queen-bändistä kertova elokuva Bohemian Rhapsody on kaupallinen menestys. Se on tuonut lipputuloja tähän mennessä jo 650 miljoonaa euroa.

Mercuryn entinen rakastettu Mary Austin tulee myös hyötymään elokuvan menestyksestä. Mercury päätti ennen kuolemaansa, että Austin saa hänen tulevista ansioistaan 50 prosenttia, joka on noussut Mercuryn vanhempien kuoleman jälkeen jo 75 prosenttiin. Tämä tarkoittaa tuloja Bohemian Rhapsody elokuvasta noin 45 miljoonaa euroa. Melkoisen muhkea summa siis.

Muita saajia ovat tietysti Queen-bändin jäsenet Brian May, Roger Taylor ja John Deacon. Heille on luvassa noin 70 miljoonaa euroa per jäsen. Austinin osuus elokuvan tuloista on noin 19 prosenttia. Suuret rahamäärät johtuvat siitä, että bändi oli itse tuottamassa elokuvaa.

Austin ja Mercury ehtivät olla yhdessä kuusi vuotta, lopulta myös kihloissa. Mercuryn paljastettua olevansa homoseksuaali, he erosivat, mutta pysyivät hyvinä ystävinä.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut