Laura Birn ja Lauri Tilkanen kasarikuosissa – katso ensimmäinen kuva traagisesta rakkaustarinasta

8.4.2016 10:00

Anja Snellman julkaisi vuonna 1996 kahdessa aikatasossa tapahtuvan omaelämäkerrallisen romaanin Syysprinssi – tuolloin vielä Anja Kaurasena. Alli Haapasalo on nyt kirjoittanut ja ohjannut sen perusteella samannimisen elokuvan, joka saapuu ensi-iltaan syksyllä.

Snellmanin ja kirjailija Harri Sirolan rakkaussuhteeseen pohjaava kirja kertoo nuorista kirjailijanaluista, Inkasta ja Juhanasta, jotka kohtaavat elämää mullistavalla tavalla 1980-luvun alussa uuden aallon rantautuessa Suomeen. Nuoret haastavat yhteiskunnan luutuneita rakenteita, mutta yhteiseloon ryömii käärme, joka haastaa myös heidän hullun rakkautensa.

Elokuvan Inkaa ja Juhanaa näyttelevät Laura Birn ja Lauri Tilkanen. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Paula Vesala, Olavi Uusivirta, Tiina Weckström, Kaija Pakarinen, Johannes Holopainen, Sara Melleri, Aku Sipola, Lauri Tanskanen, Johannes Brotherus, Paavo Westerberg ja Kristo Salminen.

Syysprinssi saapuu elokuvateattereihin 28. lokakuuta, mutta siitä on nyt julkaistu ensimmäinen kuva julisteen muodossa (ks. alla). Se esittelee elokuvan valovoimaiset tähdet tyylikkäässä kasarilookissaan.

POSTER.ALLIRIMBOJUSSI2700x1000.indd

Lisää luettavaa