Leffafanille unelmien kesätyöpaikka tarjolla – haluatko kuvauspaikalle somettamaan?

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan tuotantotiimi tarjoaa yhdelle onnekkaalle unelmien kesätyöpaikan kesän kuvauksissa. Elokuvalle on haussa ”Suomen paras” some-vastaava.

Tiina Lymin ohjaama Napapiirin sankarit 3 nähdään elokuvateattereissa syksyllä 2017. Elokuva kuvataan tulevana kesänä Lapissa ja Kainuussa. Elokuvan fanien iloksi kuvauksista tuotetaan myös poikkeuksellinen laaja määrä kulissien takaista materiaalia www.napis3.fi -sivustolle.

Tällä hetkellä tuotantotiimi on rakentamassa kuvausaikatauluja ja kokoamassa kuvaustiimiä, johon etsitään social media ja making of -vastaavaa.

”Nyt tekeillä oleva elokuvasarjan kolmas osa päättää trilogian, ja luvassa on enemmän verta, hikeä ja naurunkyyneleitä kuin koskaan aiemmin. Haluamme laajentaa Napapiirin sankarien maailmaa myös elokuvien ulkopuolelle. Tässä työssä merkittävä rooli on sosiaalisen median vastuuhenkilöllä, jota haemme yhteistyössä Clear Channelin kanssa. Haussa on Suomen paras ihminen tähän tehtävään,” elokuvan tuottaja Jarkko Hentula linjaa.

Napapiirin sankarit 3:n käsikirjoittaa edellisten osien tapaan Pekko Pesonen. Elokuvan sivustolla kerrotaan, että valituksi tulevan hakijan kannattaa varata ainakin ”omat ohvit mukhaan”.

”Tämä on epäilemättä unelmien kesätyö, jos on masokisti. En tiedä kuka muu voisi nauttia pahimmasta mäkäräisajasta tunturissa näiden kahjojen kanssa. Hommaan tarvitaan erittäin vahvaa huumorintajua,” Pesonen nauraa.

Social media ja making of -vastaavan paikkaa voi hakea videolla 1.6.2016 asti www.napis3.fi:ssä.