Legendaarisen Bond-näyttelijän pojalta satiiria tihkuva dokumentti

And the Winner Isn’t on omistettu toukokuussa kuolleelle Roger Moorelle.

Roger Mooren poika Geoffrey ja lapsenlapsi Ambra ovat kuvanneet dokumentin. And the Winner Isn’t tarkastelee satiirisesti, mitä vaaditaan Oscarin voittamiseksi.

Kokonaan Los Angelesissa kuvattu elokuva vilisee tähtiä. Roger Mooren lisäksi haastatteluissa nähdään J.J. Abrams, Ewan McGregor, Liam Neeson, Queen Latifah ja monia muita. Haastatteluiden lomassa nähdään, kuinka Geoffrey ja Ambra selviävät vastoinkäymisistä yrittäessään turvata kuuluisuuksien haastattelut.

Dokumentin on tarkoitus markkinoida Geoffreyn Unicefille säveltämää ja tuottamaa kappaletta U N I. Laulu käsittelee lasten tarpeetonta kärsimystä ympäri maailmaa ja korostaa hyväntekeväisyyden merkitystä kärsimysten lopettamiseksi. Roger Moore oli Unicefin hyväntahdonlähettiläs lähes kolmenkymmenen vuoden ajan.

– Hän oli hyvin omistautunut Unicefille. Isälläni oli mahtava huumorintaju, joten dokumentti on varsin ivallinen. Uskoimme molemmat, että huumori on erinomainen tapa kertoa vakavista asioista, Geoffrey Moore sanoo.

Jo valmistuneen dokumentin on tuottanut ja ohjannut Nik Panic, joka on aiemmin tehnyt lyhytelokuvia ja musiikkivideoita. And the Winner Isn’t on Panicin ensimmäinen pitkä dokumentti.

Geoffrey Moore on keskustellut elokuvan julkaisemisesta useiden levittäjien kanssa. Mooren tähtäimessä on saada dokumentille ehdokkuus vuoden 2018 Oscar-gaalaan.

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät jutut