Daniel Craig ja Sean Connery kommentoivat Roger Mooren poismenoa: ”Kukaan ei tee sitä paremmin”

Surunvalitteluja ympäri maailmaa.

24.5.2017 07:08

Daniel Craig ja Pierce Brosnan ovat molemmat näytelleet James Bondia neljä kertaa. Roger Moore vie kuitenkin kaikista 007-agenteista pisimmän korren, sillä hän esitti Bondia peräti seitsemän kertaa.

Molemmat näyttelijät, sekä niin ikään Bondia näytellyt Sean Connery lähettivät viestit Mooren poismenon johdosta.

– Kukaan ei tee sitä paremmin (nobody does it better) – rakkaudella Daniel, Craig kommentoi tiettävästi viitaten 007 rakastettuni -elokuvaan ja samalla ylistäen Mooren Bondeja.

– Olit loistava James Bond ja näytit tietä minulle. Maailma jää kaipaamaan sinua ja ainutlaatuista huumorintajuasi, Pierce Brosnan kirjoitti.

– Olin hyvin surullinen kuullessani Rogerin menehtymisestä. Meillä oli epätavallisen pitkä ystävyyssuhde Hollywood-mittapuun mukaan ja se oli täynnä vitsejä ja naurua. Tulen kaipaamaan häntä, Sean Connery sanoi lausunnossaan.

Mooren vastanäyttelijä Jane Seymour Elä ja anna toisten kuolla -elokuvasta puolestaan sanoi Mooren olleen ”hauska, kiltti ja huomaavainen kaikkia kohtaan.” Bond tuottajat Barbara Broccoli ja Michael G Wilson sanoivat Mooren ”perinnön elävän hänen elokuviensa ja niiden miljoonien ihmisten kautta, joita hän kosketti.”

Uutisoimme eilen Roger Mooren kuolemasta.

Lähde: The Telegraph

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia