Roger Moorella oli paranormaali kokemus yöpyessään riivatussa hotellissa – kuin kauhuelokuvasta

Paikalla oli jo ennestään karmiva maine.

4.7.2017 14:33

Vastikään menehtynyt Roger Moore kertoi vuonna 2015 Get Surrey -lehdelle kokemastaan paranormaalista ilmiöstä. Asian toi esille nyt uudestaan Psychic News.

Mooren kokemus tapahtui The Angel Hotel -hotellissa Guilfordissa, Englannissa. Yhtä Mooren ensimmäisistä elokuvista kuvattiin kaupungissa, joten hän majoittui kyseiseen hotelliin.

Paikalla oli maine outojen tapahtumien tyyssijana. Hotellissa kerrottiin majailevan nunnan näköisiä haamuja, jotka kulkivat portaissa. Lisäksi paikassa väitetysti kummitteli 1800-luvun sotilas, joka oli muun muassa tuijottanut erästä pariskuntaa ikkunasta niin kauan, että aviomies ehti piirtää haamusta luonnoksen.

Moorekin sai maistiaisen outouksista maatessaan sängyssään yöllä kello kaksi.

– Jäädyin. Halusin huutaa, mutta en voinut puhua, Moore kertoi ensimmäisestä reaktiostaan.

Tähti nimittäin näki valkoisen usvamaisen hahmon, joka näytti ihmiseltä, lähestyvän häntä.

– Olin tunnoton – halvaantunut päästä jalkoihin.

Näyttelijä sai kerättyä itsensä kokoon ja yritti kommunikoida ilmiön kanssa.

– Mitä haluat? Oletko vaikeuksissa?

Tämän jälkeen Moore oli aikeissa nousta sängystä, kun ilmiö samalla katosi.

Seuraavana yönä samaan aikaan usva ilmestyi jälleen. Moore jähmettyi ja ajatteli haamun olevan hänen perässään, mutta yritti jälleen kontaktia. Se ei onnistunut.

Kolmantena yönä hänen pöydälleen oli ilmestynyt Raamattu, joka oli avattu Psalmi 23:n kohdalta. Tuona yönä usvaa ei ilmestynyt.

Aamulla henkilökuntaan kuulunut nainen kysyi tähdeltä, oliko haamua näkynyt viime yönä. Moore ihmetteli, miten nainen tiesi tapahtumista, mutta vastasi kieltävästi.

Nainen selitti, että useat henkilökunnan jäsenet tiesivät haamusta. Sen karkottamiseksi oli huomattu toimivan avattu Raamattu Psalmi 23:n kohdalta.

Moore lähti hotellista, mutta ajatteli usein tapausta. Hän ei saanut selville, mistä lopen oli kyse.

Lähde: Psychic News

Lisää luettavaa