Leonardo DiCaprio kieltäytyi rooleista näissä menestyselokuvissa

Wolf of Wall Street

Hienon uransa aikana Leonardo DiCapriolle on tarjottu monia rooleja arvostetuista ja menestyneistä elokuvista. Hän on kuitenkin kieltäytynyt monesta merkittävästä roolista. Alla on menestyselokuvia, joista DiCapriolle tarjottiin rooleja.

Tähtien sota: Episodi II – Kloonien hyökkäys

George Lucas halusi DiCaprion esittävän Anakin Skywalkeria, mutta hän kieltäytyi roolista. Skywalkerin rooliin lopulta päätyi Hayden Christensen.

Boogie Nights

DiCaprio oli Paul Thomas Andersonin ykkösvalinta Dirk Digglerin rooliin 1970-luvun pornoteollisuudesta kertovassa Boogie Nights -elokuvassa. DiCaprio kuitenkin päätti tehdä Titanicin Boogie Nightsin sijaan. Mark Wahlberg sai lopulta Digglerin roolin.

DiCaprio myöhemmin myönsi katuvan päätöstään kieltäytyä Boogie Nightsista.

Spider-Man

Peter Parkerin eli Spider-Manin roolia tarjottiin DiCapriolle, mutta häntä eivät supersankarin trikoot kiinnostaneet. Rooli lopulta meni Tobey Maguirelle, joka on DiCaprion hyvä ystävä.

American Psycho

DiCaprio oli yhdessä vaiheessa ykkösvalinta Patrick Batemanin rooliin American Psychossa. Silloin elokuvan ohjaajana oli Oliver Stone. DiCaprio ja Stone eivät kuitenkaan tulleet juttuun, joten DiCaprio päätti tehdä The Beach -elokuvan American Psychon sijaan. Lopulta myös Stone jätti elokuvan. Mary Harron tuli Stonen tilalle ohjaajaksi ja Christian Bale valittiin Batemaniksi.

Kuva: The Wolf of Wall Street

Lähde: Looper

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut