Liam Neeson ei halua tehdä enää Star Wars eikä supersankarielokuvia – ”Olen rehellinen sinulle”

Toimintagenre kuitenkin vaikuttaa edelleen kiinnostavan tähteä.

25.2.2020 04:03

Hollywood-näyttelijä Liam Neeson nähtiin aikoinaan Batman Begins sekä Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka – elokuvissa. Menneitä rooleja sivuttiin nyt haastattelussa.

Neesonilta kysyttiin, onko supersankarielokuvat maailma, johon hän haluaisi palata.

– Olen rehellinen sinulle, ei. Se ei ole. Olen genren suuri fani. Minusta se on Hollywoodia kaikkine krumeluureineen ja teknisine saavutuksineen – jota ihailen – mutta minulla ei ole hinkua mennä salille kolmeksi tunniksi joka päivä pumpatakseni itseni viitalla varustettuun supersankariasuun, Neeson veisteli.

Tähdeltä kysyttiin myös paluusta Star Wars -elokuviin.

– Ihailen näyttelijöitä ja tunnen joitakin, jotka tekevät niitä – ja tekevät fantastisesti. Se ei vain ole minun genreni, se todella ei ole. Olin ensimmäisessä Star Warsissa 22 vuotta sitten ja nautin siitä, koska se oli uutta ja ennennäkemätöntä. Näyttelin tennispallojen kanssa, joista tulisi lopulta pieniä karvaisi olentoja ja sen sellaista. Näyttelymielessä oli mielenkiintoista saada se vaikuttamaan todelliselta, mutta se oli viimeinen. Se oli melko kuluttavaa, Neeson jatkoi.

Esimerkiksi Michael Keaton ja Michelle Pfeiffer ovat palanneet supersankarielokuviin. Keaton näytteli aikoinaan Batmania ja Pfeiffer kissanaista. Neeson ei vaikuttaisi kuitenkaan olevaan kiinnostunut paluusta.

Toimintagenren parissa hän tuntuu edelleen viihtyvän. Kerroimme aiemmin tähden tulevasta elokuvasta Memory.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia