Lisää Kirottu-universumia tiedossa: Nunna 2 käynnistelee tuotantoaan

Kauhufranchise jatkuu pian.

29.4.2022 17:00

Kirottu-universumi on kauhugenren tuottoisin franchise ja pian se saa jälleen lisää sisältöä. Tällä viikolla järjestetyn CinemaCon-tapahtuman yhteydessä Warner Brothers varmisti karmivan demoninunnan palaavan toista sooloelokuvaansa varten.

Ensimmäinen Nunna saapui elokuvateattereihin vuonna 2018. Kriitikoiden kehnohkosta vastaanotosta huolimatta se onnistui kuitenkin nousemaan universumin tähän asti tuottoisimmaksi tekeleeksi – se tienasi 365 miljoonaa dollaria 22 miljoonan tuotantobudjetilla. Siksi ei olekaan yllättävää, että hahmon tarinaa halutaan tutkiskella vielä lisää.

Elokuva on vasta alkutuotantovaiheessaan, joten yksityiskohtia on tiedossa tässä kohtaa vasta hyvin harvalti. Sen ohjaajan pestiin on kuitenkin kiinnitetty Kirottu-universumin tuttu tekijä Michael Chavez (Kirottu 3, Itkevän naisen kirous). Käsikirjoituksen kynäilee Malignantin kirjoittaja Akela Cooper ja tuottajan pallilta löytyy jälleen franchisen luoja James Wan. Bonnie Aarons palaa myös laittamaan karmivan nunnan kaavun jälleen ylleen.

Wan julkisti Nunna 2:n tuotannon alkamisen myös omassa sosiaalisessa mediassaan. Katso herran julkaisu alta.

Lähde: Screenrant, Collider

Lisää luettavaa