Luc Besson huumaa Scarlett Johanssonista toimintakoneen

26.4.2013 14:04

Ranskalaistekijä Luc Besson on löytänyt seuraavan vauhtirainansa, huumatusta turpaanleipojasta kertovan Lucyn pääosaan Scarlett Johanssonin.

Besson ohjaa Lucyn omasta käsikirjoituksestaan, jossa on aineksia paitsi Bessonin omasta Transporterista (2002) myös Bradley Cooperin Rajattomasta (2011).

Lucy kertoo huumekuriiriksi pakotetusta naisesta, jonka epäonneksi(?) elimistöön piilotetut huumeet sattuvat imeytymään kantajaansa. Huumeet luovat naisesta kivulle immuunin kostajan, joka pystyy Rajattoman pääosan tavoin omaksumaan uutta tietoa hetkessä. Kaiken huipuksi esineetkin liikkuvat naisen ympärillä yhtäkkiä pelkän ajatuksen voimalla.

Johansson on Iron Man 2 (2010) ja The Avengers (2012) -elokuvista tutun ja kuvassa olevan agenttiroolin jälkeen nähty viimeksi Hitchcockissa (2012).

Tuottajana ja käsikirjoittajana muun muassa Taken-elokuvien parissa häärännyt Besson on viimeksi ohjannut biodraaman The Lady (2011). Ennen Lucy-elokuvaa Bessonilta tulee ulos vielä Ranskaan muuttavasta mafiaperheestä kertova rikoselokuva Malavita. Lucyn valmistumisajankohdasta ei ole tietoa, mutta Malavita ilmestyy tänä syksynä.

Lähde: Heat Vision

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa