Lutuisen leppoisa draamakomedia illan ohjelmistossa – yksi Quentin Tarantinon suosikeista

IMDb-arvosana on 7,1.

Robert De Niro näyttelee draamakomediassa Harjoittelija (2015) eläkkeelle jäänyttä Ben Whittakeria, joka saa senioriharjoittelijan paikan nettivaatekaupan pääkonttorilta. Yritystä luotsaa kunnianhimoinen nuori yrittäjä Jules Ostin (Anne Hathaway), jolla on vaikeuksia sovittaa yhteen vaativaa työtä ja perhe-elämää. Vaikka Jules suhtautuukin Beniin epäileväisesti, tulee miehestä pian korvaamaton tuki vaikeiden päätösten kanssa kipuilevalle Julesille.

Näyttelijöinä lisäksi Zack Pearlman, Rene Russo sekä Andrew Rannels. Ohjaajana Nancy Myers.

Episodin kolmen tähden arvostelussa sanottiin näin:

”Onkin puhtaasti näyttelijöiden ansiota, että hieman ylipitkä elokuva pysyy kiinnostavana. Robert De Niro on oma itsensä karismaattisena vanhana herrasmiehenä, ei harmaantuneesta legendasta pahaa sanaa. Show’n kuitenkin varastaa Anne Hathaway, joka esittää tomeraa ja idealistista, hieman hörhelöä modernia naismenestyjää hyvinkin monitahoisesti. Hän on herkkä, mutta samalla hauska ja tarpeen tullen myös kova. Moderni nainen siis.

Elämä on laiffii, sanoi filosofi Matti NykänenHarjoittelija on myös laiffii, ehkä hiukan hipsterhenkistä ja siloteltua, mutta kuitenkin ihan mukavan lämminhenkistä katseltavaa. Välillä ruusun pitää kuihtua, jotta sen tuoksua osaa arvostaa.”

Quentin Tarantino sanoi leffan olevan yksi hänen vuoden 2015 suosikeistaan.

Elokuva esitetään Liviltä kello 21.00. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

YouTube video
Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut