Maailman parhaiten tienanneella miesnäyttelijällä on jengitausta – veli, pappi ja levy-yhtiö pelastivat

Pohjalta huipulle.

Forbesin tänä vuonna parhaiten tienanneiden näyttelijöiden listan ykköseksi nousi entinen ongelmanuori Mark Wahlberg. Nykyään miehen menneisyys on enää paha muisto.

Wahlberg kuului teininä jengiin, jossa hän jäi koukkuun kokaiiniin. Lain kanssa hän rettelöi peräti 25 kertaa.

16-vuotiaana hän kävi kepillä kahden vietnamilaisen miehen kimppuun, huutaen samalla rasistisia solvauksia. Kun poliisit pidättivät hänet, Wahlberg sanoi heille, ettei miesten tarvitse tunnistaa  häntä – hän vain näyttäisi kenen kallon hän on murskannut.

Wahlberg pidätettiin ja häntä syytettiin murhan yrityksestä. Syyte lieveni myöhemmin. Tuleva näyttelijä tuomittiin vankilaan kahdeksi vuodeksi, josta hän istui vain 45 päivää.

Vankilassa istumisen kauheus kuitenkin selvensi miehen päätä ja hän inspiroitui kääntämään uuden lehden elämässään. Kolme hänen veljeään ja yksi sisar oli jo ollut vankilassa ja hän tiesi päätyvänsä sinne lopullisesti, jos ei tee jotain.

Wahlberg sai apua papilta ja hän jätti jenginsä. Veli Donnie, nykyinen näyttelijä hänkin, oli tuolloin The New Kids on the Block -teinibändissä. Hän järjesti veljelleen levytyssopimuksen. Mark teki jonkin aikaa räppärin uraa Marky Mark -nimellä, kunnes päätyi menestyneeksi näyttelijäksi.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut