Machete-kaunotar Jessica Alba arvostaa kurvejaan

Television Dark Angel -sarjasta julkisuuteen ponnahtanut Jessica Alba on luonut Hollywood-uraa pitkälle ulkonäkönsä ansiosta, vaikka hänellä olisi rahkeita muuhunkin. Tuottajat ja studiopomot kun haluavat nähdä hyväkroppaisen Alban mahdollisimman vähissä vaatteissa, mikä ärsyttää näyttelijää suuresti.

Frank Millerin sarjakuvaan perustuvassa Sin Cityssä Alba esitti lassoa pyörittävää stripparia, Ihmenelosissa hän vamppasi tiukassa haalarissa, ja Bahamalla kuvatussa Pinnan alla -leffassa rooliasu oli pikkuruiset bikinit.

– Minulla ei ole koskaan mitään päällä, mikä on tosi rasittavaa! Mutta olen ehdottomasti kurvikkaampi kuin monet Hollywood-näyttelijät, jotka vain laihtuvat vuosien myötä. Pidän omaa ulkomuotoani terveellisempänä. Syön terveellisesti ja kuntoilen, myös sen takia, että tässä ammatissa joutuu seisomaan 13–14 tuntia päivässä, sanomaan jonkun muun kirjoittamia vuorosanoja ja odottelemaan loputtomasti. Tulisin hulluksi, jos en urheilisi sen vastapainoksi. Nautin tunteesta, kun veri alkaa kiertää. Tasapaino on tärkeintä, sillä en ole maailman innokkain kuntoilija.

Siviilissä kiltin tytön maineessa oleva tähti tietää rajansa. Vihjaileva kiusoittelu vielä menettelee, mutta Alballa on tiukka ”ei alastomuutta” -ehto sopimuksessaan, jonka mukaan hän ei riisuudu elokuvissaan. Machete-elokuvan alastonkohtaus suihkussa luotiin poistamalla Alban vaatteet tietokoneella.

Lue koko juttu uudesta Episodista!

Aiheeseen liittyvät jutut