Mafiadraama Eastern Promises saamassa jatkoa

David Cronenbergin vuonna 2007 ohjaama Eastern Promises on saamassa jatkoa. Viimeisimpien tietojen mukaan Cronenberg jatkaa ohjaajana, ja Viggo Mortensen palaa mafiarikollisen rooliinsa.

Jatko-osasta huhuiltiin jo vuonna 2010, kun Cronenberg oli kuvaamassa elokuvaa A Dangerous Method. Elokuvassa nähdään Eastern Promisesin tähdistä Mortensen ja Vincent Cassel, joka kertoili kolmikon puhuneen kuvauksissa suunnitelmista tehdä elokuvalle Venäjällä kuvattava jatko-osa. Nyt Vulture-sivusto osaa kertoa, että jatko-osasta olisi sovittu, ja se tulisi jatkumaan suoraan siitä mihin edeltäjä päättyi. Kuvausmaasta sen sijaan ei ole tietoa.

Sivusto sen sijaan tietää, että Cronenberg jatkaa ohjaajana ja käsikirjoittajana edeltäjän kirjoittanut Steven Knight. Mortensen on jo kiinnitetty elokuvaan, kun taas Cassel vielä neuvottelee sopimuksesta. Kuvausten on määrä alkaa ensi vuonna.

Venäläismafian ja kätilön (jota esitti Naomi Watts) kamppailuista kertonut elokuva keräsi kriitikoiden kiitosta. Mortensen oli roolisuorituksestaan ehdolla parhaan miespääosan Oscarista.

[arvio linkki=”http://www.episodi.fi/eastern-promises-1308/” target=”_blank” teksti=”Eastern Promises”]
[arvio linkki=”http://www.episodi.fi/a-dangerous-method-18506//” target=”_blank” teksti=”A Dangerous Method”]

Aiheeseen liittyvät jutut