Mahtavaa: Tämä Netflix-suosikki ei ihan heti lopukaan

Bridgertonille kaavaillaan kunnolla jatkoa.

21.5.2021 15:32

Netflixin yhdeksi suosikkisarjaksi kohonnut romanttinen periodidraama Bridgerton on saa toisen kautensa tänä vuonna. Sijaishallitsijoiden ajan Britanniaan sijoitettu, ja kiihkeää peitonheiluttelua sisältävä sarjan katsojaluvut peittosivat jopa lineaarisen tv:n puolella mitatut – Forbesin mukaan sarjalla on ollut jopa 82 miljoonaa katsojaa. Tämä enteilee Bridgertonille pitkää ikää.

Suoratoistojätti on jo vahvistanut, että se haluaa tarjota katsojilleen ainakin neljä kautta seurapiirielämää entisajan kuvitteellisessa Englannissa. Mutta Julia Quinnin romaaneista ammentava sarja voi jatkua vielä sitäkin pidemmälle: Quinn on kirjoittanut Bridgerton-hahmoistaan kahdeksan teosta. Sarjan showrunner Chris Van Dusen on kommentoinut tilannetta näin:

– Ensimmäinen tuotantokausi oli mielestäni enimmäkseen Daphnesta [Phoebe Dynevor] ja hänen rakkaudestaan Simonia [Regé-Jean Page] kohtaan. Mutta tämä on kahdeksan lapsen perhe ja kirjoja on kahdeksan. Minusta olisi ihan parasta, jos voisin keskittyä todella kertomaan kaikkien kahdeksan Bridgertonin sisaruksen tarinat ja heidän rakkauselämästään.

Bridgertonille puuhataan lisäksi spin off -sarjaa. Se keskittyy nuoren kuningatar Charlotten elämään. Tämän sarjan käsikirjoittajana ja yhtenä tuottajana toimii myös Bridgertonia tuottava Shonda Rhimes.

 

Lähteet: Radio Times, Forbes, Deadline, Comingsoon.net

Lisää luettavaa