He-Man tuodaan takaisin vaikka väkisin – nimekkäitä ohjaajia toivelistalla

27.2.2014 16:58

Mattelin leluihin ja suosittuun TV-sarjaan He-Man and The Masters of the Universe perustuvaa elokuvaa ollaan jälleen laittamassa aluilleen. Sony, joka omistaa oikeudet, ei ilmeisesti aio luovuttaa, vaikka He-Man ei ehkä olekaan enää nimi kaikkien lasten huulilla, ja edellinen ohjaajaehdokas juoksi pois tuotannosta. Terry Rossion (Lone Ranger, Pirates of the Caribbean) rustaama käsikirjoitus kuitenkin odottaa tekijäänsä, ja nyt uusia ohjaajaehdokkaitakin on löytynyt Sonyn toimesta.

Ehkä suurin yllättäjä listalla on pienimuotoisia indie-elokuvia tehnyt Mike Cahill, joka tuli tunnetuksi scifi-draamastaan Another Earth, ja on sen jälkeen ohjannut yhtä pienen ja erikoisen I Origins -elokuvan. Muita ohjaajatoiveita ovat Jeff Wadlow, jonka viimeisin ohjaus oli huonosti vastaanotettu Kick Aas 2, Lego elokuvan leikannut ja Robot Chicken -sarjan luova voima Chris McKay sekä Harald Zwart, jonka meriitteihin lukeutuvat mm. uusi Karate Kid sekä jo unohdettu Varjojen kaupungit: Luukaupunki.

Kolme jälkimmäistä vaikuttavat varmemmilta ehdokkailta, mutta ehkä Cahill yllättää ja lähteekin isojen poikien leikkeihin.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa