Mark Hamill kritisoi jälleen uusia Star Wars -elokuvia – ”Sanoin, että se oli iso virhe”

Spoilereita uusista Star Wars -elokuvista sekä myös Star Wars 9 -elokuvasta.

6.3.2019 19:44

Star Warsien ikonista Luke Skywalkeria näyttelevä Mark Hamill ei ole tyytyväinen siihen, miten häntä kohdeltiin uusissa Star Wars -elokuvissa. Hän olisi toivonut edes yhteistä kohtausta Leian, Luken ja Han Solon kesken.

Ikävä kyllä Leiaa esittänyt Carrie Fisher ei ole enää keskuudessamme, joten kolmikkoa ei ehkä nähdä enää koskaan yhdessä.

– Mieleeni tuli, että Luke ei koskaan tule näkemään parasta ystäväänsä uudelleen. Sitä katsoo itsekeskeisellä tavalla. Sanoin, että oli iso virhe, etteivät ne kolme ihmistä liittyisi yhteen enää koskaan. Ehkä olin väärässä, koska kukaan ei näytä välittävän! Minun täytyy sanoa, että minä välitän, mutta suurempaa yleisöä se vaikuta liikuttavan, Hamill tuumi.

Näyttelijä jatkoi, ettei hän todennäköisesti saa koskaan enää uutta mahdollisuutta työskennellä Harrison Fordinkaan kanssa. Hän kritisoi myös sitä, että Luke kuoli The Last Jedi -elokuvassa. Hamillin mielestä kuolema olisi pitänyt olla vasta kolmannessa osassa.

– Seitsemännen osan loppu on käytännössä kahdeksannen osan alku. Sain yhden elokuvan! He puijasivat minua totaalisesti, Hamill jatkoi.

Star Wars 9 nähdään tämän vuoden joulukuussa. Hamill tullaan näkemään siinä jonkinlaisessa roolissa.

Lähde: Movie Web

Lisää luettavaa