Star Wars -ikoni Mark Hamill riiteli toistuvasti hyvän ystävänsä Carrie Fisherin kanssa – paljasti mistä syystä

Pientä kinastelua.

Mark Hamill muisti fanejaan mielenkiintoisella Star Wars -paljastuksella. Asia liittyy Luken ja Leian (Carrie Fisher) sukulaisuuteen.

Leiaa pidetään siniverisenä, koska hän on Alderaanin kuningattaren Breha Organan ottolapsi. Aikoinaan Hamill ja Fisher kävivät keskustelun myös Luken siniverisyydestä, kun selvisi, että Leia on hänen sisarensa. Asia tuli julkisuuteen, kun fani kysyi somessa, mikä oli Hamillin ja Fisherin typerin riita.

– Kun he kertoivat meille, että meidän paljastettaisiin pian olevan sisaruksia tuumin: ”Hetkinen, jos Luke on prinsessa Leian veli, tekeekö se minusta kuninkaallisen?” Hän vastasi: ”EI!!!” En oikeasti välittänyt, mutta hän todella, todella välitti, joten en koskaan lakannut muistuttamasta aiheesta, Hamill kirjoitti Twitterissä.

Luken ja Leian äiti Padmé Amidala on niin ikään kuningatar, mutta hänet on äänestetty virkaan, kuten eräs fani innokkaasti huomautti sosiaalisessa mediassa. Tästä syystä Lukea ei edelleenkään voi välttämättä pitää aatelisena.

Uuden trilogian viimeinen osa saa ensi-iltansa joulukuussa. Siinä nähdään teknisten ihmeiden avustuksella myös edesmennyt Carrie Fisher.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut