Mark Hamill moitti jälleen uusia Star Wars -kuvioita – taitaa olla totuuden siemen?

Ei ollut ikoni tyytyväinen.

12.4.2019 17:00

Star Wars -kansa odotti vuonna 2015 The Force Awakensin ensi-iltaa kuin kuuta nousevaa. Monille jäi kuitenkin elokuvateatterikäynnin jälkeen mieleen enimmäkseen se, ettei Luke Skywalkeria nähty elokuvassa juuri ollenkaan.

Lukea esittävä Mark Hamill kritisoi nyt kyseistä elokuvaa muutenkin.

– Suurempi shokki minulle oli Han Solon tappaminen ennen kuin Lukella oli mahdollisuus nähdä hänen paras ystävänsä uudelleen. Minulla saattaa olla itsekkäät motiivit, mutta sanoin: ”Voi hemmetti, tämä on todellinen missattu mahdollisuus. Eikö meidän kolmen (Leia) pitäisi olla yhdessä edes hetki”, Hamill valitteli.

Star Wars -ikoni ei jättänyt asiaa kuvauksissa valittamisen tasolle, vaan tarjosi päätäntävallassa olleelle J.J. Abramsille vaihtoehdon – eikä se olisi ollut ollenkaan hullumpi vaihtoehto. Kohtaus olisi Hamillin toiveiden täyttyessä nähty niin ikään elokuvan lopussa.

– Entäs jos Leia yrittäisi ottaa minuun yhteyttä telepaattisesti, jonka jälkeen hän turhautuisi, koska ei saisi vastausta. Tämän jälkeen hän kiirehtisi uudelle Kuolemantähdelle. Hän melkein pääsee sinne, mutta kaksi Iskujoukkojen sotilasta pysäyttävät hänet. Juuri ennen kuin hänet pidätetään, toinen Iskujoukkojen sotilas ampuukin toisen, ottaa kypäränsä pois ja sanoo: ”Hei sisko, olen täällä pelastamassa sinut”, Hamill ehdotti.

Hamill puhui ilmeisesti kuuroille korville, sillä monien mielestä outo Abramsin ratkaisu säilyi elokuvassa.

Uuden trilogian viimeistä osaa päästään katsomaan joulukuussa tänä vuonna.

Lähde: Movie Web

Lisää luettavaa