Mark Ruffalo tunsi itsensä nöyryytetyksi Hulk-puvun kanssa – taustalla nolo syy!

Muut vain nauroivat.

Hollywood-tähti Mark Ruffalo nähtiin Avengers-elokuvissa Hulkin roolissa. Se ei kuitenkaan ollut aina pelkkää juhlaa.

Ruffalo piti kuvauksissa päällään liikkeenkaappauspukua, joka tallensi liikkeet elokuvan animaattoreita varten. Hän joutuikin viettämään puvussa suurimman osan ajasta. Puvun nolo puoli Ruffalolle oli, että se hävitti hänen miehistä varustustaan.

– Minun täytyy pitää ”miehen mitätöivää” pukua. Se on käytännössä tiukka trikooasu, joka tekee sinusta ison näköisen paikoista, joissa haluat näyttää pieneltä ja pienen paikoista, joissa haluat näyttää isolta, Ruffalo yritti selventää.

– Oli todella nöyryyttävää kävellä kuvauspaikalle, kun kaikki muut näyttelijät alkoivat nauraa minulle cooleissa supersankariasuissaan. Minulla oli tämä naurettava pyjama, joka sai minut näyttämään kiinalaiselta shakkilaudalta, Ruffalo jatkoi.

Myös Iron Man -tähti Robert Downey Jr. joutui käyttämään usein liikkeenkaappauspukua. Hänellä riittikin ymmärrystä Ruffalolle.

– Viime elokuvassa hän tuli luokseni ja sanoi: ”Koen paljon sympatiaa sinua kohtaan.”

Ruffalo kertoi myös, että Kevin Feige on pyytänyt häneltä ideoita tuleviin Hulkin seikkailuihin. Ruffalo itse haluaisi haastaa jossain vaiheessa Wolverinen.

Alla kuva Ruffalosta.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut