Hollywood-tähti Edward Norton kuvaili minkälaisen Hulk-tarinan olisi halunnut – antoi ymmärtää tulleensa petkutetuksi

Luovat näkemykset erosivat.

Edward Nortonin Hulk-roolista on ollut paljon porua. Norton on useampaan otteeseen ilmaissut julkisesti tyytymättömyytensä elokuvaan. Marvel puolestaan on tylyttänyt Nortonin asennetta.

Näyttelijä avasi nyt näkemyksiään siitä, minkälaisen Hulk-tarinan hän olisi halunnut tehdä.

– Rakastin Hulk-sarjakuvia. Minusta ne olivat todella myyttisiä. Se mitä Chris Nolan oli tehnyt Batmanin kanssa oli jotain, johon samastuin – pitkä, synkkä ja vakavasti otettava. Jos jossain olisi ollut ollut samaa, se oli Hulk. Se on kirjaimellisesti Prometheus-myytti, Norton aloitti.

– Hahmottelin kaksi elokuvaa – syntytarinan ja idean Hulkista hereillä olevana unelmoijana, kaverina, joka pystyy käsittelemään ”tripin.” He sanoivat: ”Sitä me haluamme!” Kävikin ilmi, etteivät he halunneet sitä, Norton jatkoi.

Nortonilla on maine näyttelijänä, joka haluaa osallistua intensiivisesti elokuvan teon prosessiin – muutenkin kuin näyttelijänä. Nortonin korvasi roolissa tunnetusti Mark Ruffalo.

Kaikesta huolimatta Norton sanoi, että hänellä oli hauskaa tehdessään elokuvaa. Hän sanoi myös tulleensa hienosti toimeen Marvelin pomon Kevin Feigen kanssa.

Hulkin tulevaisuudesta ei ole Avengers: Endgame -elokuvan jälkeen vielä varmaa tietoa.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut