Marmeladileivät esiin! Paddington 3 lähti etenemään – uusi ohjaaja ja virallinen nimi julki

Tätä jatko-osaa moni varmasti jo odottaa.

14.6.2022 08:00

Suloinen karhuherra Paddington sulatti ensi kertaa elokuvakansan sydämet vuonna 2014. Suurhitin ensimmäinen jatko-osa, Paddington 2, jatkoi myös erittäin menestyksekkäällä linjalla vuonna 2017 ja kolmas elokuva varmistettiinkin jo pian myöskin. Nyt se on vihdoin edennyt tuotannossaan ohjaajan sekä virallisen nimen paljastukseen saakka.

Paddington 3 tullaan tuntemaan nimellä Paddington in Peru ja sen ohjauksesta vastaa Dougal Wilson.

Lontoossa asustava sydämellinen nallekarhu palaa uusimmassa elokuvassaan takaisin juurilleen Peruun. Projekti käynnistää kuvauksensa ensi vuoden puolella molemmissa lokaatioissa. Aiemmat elokuvat on ohjannut ja käsikirjoittanut Paul King, joka työskentelee parhaillaa Jali ja suklaatehdas -esiosan, Wonkan, parissa.

Kingillä on täysi luotto manttelinperijäänsä. ”Dougalin työn jälki on alati kerrassaan upeaa: hauskaa, kaunista, sydämestä kumpuavaa, mielikuvituksellista sekä täysin omaperäistä.”

Wilson on itse ottanut projektin vastaan innolla, mutta ymmärtää myös sen mukanaan tuomat kovat paineet. ”Keskitän kaikki pyrkimykseni siihen, että kolmas elokuva kunnioittaa tätä erityistä karhuherraa kohtaan osoitettua suurta rakkautta.”

Ei kun siis odottelemaan lisäpäivityksiä projektin etenemisestä. Kahden ensimmäisen Paddington-elokuvan pariin voi suunnata Netflixissä sekä Elisa Viihde Viaplayssä.

Alla aikaisempien elokuvien traileri.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa