Marvel kiikutti Hollywood-tähti Josh Brolinille ”raamatun” – ei olisi luultavasti muuten suostunut Thanos-rooliin

Kokenut näyttelijä sai Thanokseen eloa.

7.10.2020 21:03

Supersankarileffoihin ei aina välttämättä saada sellaisia näyttelijöitä mukaan, jotka ovat jo edenneet urallaan pitkälle. Ei ollutkaan lainkaan läpihuutojuttu, että Josh Brolin suostui Marvel-elokuvien pahikseksi Thanokseksi.

Supersankarielokuvatkin ovat tosin ehkä hiljalleen saaneet arvostusta enemmän, joten ehkä myös kieltäytymiset ovat vähenemään päin. Onhan tulevassa Eternals-elokuvassakin mukana Angelina Jolie ja Salma Hayek.

Kun Marvel kysyi Brolinia rooliin, heillä oli mukanaan iso ”raamattu”, jossa todennäköisesti valaistiin Marvel-universumin juonikuvioita.

– Torjuin niitä (supersankarirooleja) useampia ja jälleen ihmiset tuumivat ”rahaa!” Kun sanoin Avengereille kyllä, se oli pieni juttu. Se oli käytännössä cameo, joten rahaa ei liikkunut paljon, joten se ei ollut syy suostua. Mutta kun he (Marvel) lähestyivät minua he antoivat minulle ison ”raamatun”. Oli mahtavaa, että siinä oli kaikki (Avengerit). Jos kyseessä olisi ollut vain yksi Avengereista – enkä tarkoita tätä, minun ei varmaan pitäisi sanoa tätä, mutta sanon kuitenkin – en luultavasti olisi tehnyt sitä. Mutta koska kaikki Avengerit olivat tätä yhtä tyyppiä vastaan… Pidin siitä puolesta, Brolin kertoi.

Josh Brolin teki vakuuttavan roolin Thanoksena Avengers-elokuvissa. Koska mikään ei vaikuta olevan Marvel-universumissa lopullista,  ehkäpä Thanos vielä joskus nähdään uudelleenkin Brolinin esittämänä.

Brolin esitti Thanosta ensimmäisen kerran Guardians of the Galaxy (2014) -elokuvassa. Vuoden 2012 The Avengersissa hahmoa näytteli Damion Poitier.

Lisää luettavaa