Marvelin hittielokuvia ohjanneet Joe ja Anthony Russo jättivät Netflix-sarjan

Sukset ristissä.

23.8.2021 15:01

Avengers-leffoillaan miljoonia Marvelin kassaan tuoneet Joe ja Anthony Russo ovat tekemässä Netflixille useampia tuotantoja. Yksi niistä on kuitenkin nyt pyyhitty pois veljesten kalenterista: Magic: The Gathering -peliin perustuva sarja.

Veljekset sopivat tuottavansa vuonna 2019 Netflixille Magic: The Gathering -animaatiosarjan ja toimivansa sen luovan tiimin johtajina. Fantasiapelien uranuurtajan suosio on vahva ja maailma laaja, joten materiaalista ei näyttänyt olevan pulaa. Russot jättivät MTG:n kuitenkin raportoidusti jo jonkin aikaa sitten, luovien näkemyserojen takia. Myöskään heidän valitsemansa käsikirjoittajatiimi ei enää työskentele projektissa.

Nyt MTG-sarjan vetovastuu on siirretty Jeff Klinelle, joka on tehnyt myös Transformers: Prime -sarjaa. Hän on kiitellyt edeltäjiensä intohimoa projektia kohtaan ja sitä, kuinka Russojen aiemmasta työstä on apua sarjan uusille tekijöille.

Milloin MTG ilmestyy Netflixille, se ei ole vielä tiedossa. Russot jatkavat Netflixillä muiden tuotantojen parissa. He saivat hiljattain kuvattua Mark Greaneyn romaanisarjaan perustuvan jännityselokuvansa The Gray Man (pääosassa Avengers-rainoista tuttu Chris Evans) ja valmistelevat samalla ison rahan periodielokuvaa The Bluff, jota tähdittää Zoë Saldana.

 

Lähteet: Variety, Deadline, Cinemablend, What’s on Netflix

Lisää luettavaa