Master and Commander on saamassa jatkoa – leffan fanit saattavat silti pettyä

Käsikirjoittajakin on ilmeisesti jo pestattu.

Patrick O’Brianin kirjoihin perustuva ja Peter Weirin ohjaama Master and Commander: Maailman laidalla on hieno merisodasta kertova draama. Harmillista kyllä, se ei koskaan saanut jatko-osaa.

Leffassa nähtiin Russell Crowe kapteenina, joka pelasi kissa ja hiiri -leikkiä ranskalaisen sotalaivan kanssa. Paul Bettany puolestaan näytteli laivan lääkäriä, jolla oli intohimonaan päästä tutkimaan Galapagos-saarten hämmästyttävää luontoa. Kaikki elokuvan näyttelijät vetivät roolinsa hienosti, ja lopputuloksena olikin oiva leffa.

Lähteiden mukaan Master and Commander olisi saamassa jatkoa, mutta esiosan muodossa. Tämä siis tarkoittaisi sitä, ettei Crowea ja Bettanya tultaisi todennäköisesti elokuvassa näkemään.

Elokuvan tarina perustuisi O’Brianin ensimmäiseen kirjaan kapteeni Jack Aubreyn ja lääkäri Stephen Maturinin seikkailuista. Tiettävästi tarinassa nähtäisiin ainakin, miten heidän ystävyytensä alkoi. Käsikirjoituksen kynäilyyn on pestattu Deadlinen mukaan Patrick Ness (A Monster Calls).

Master and Commander: Maailman laidalla -elokuvan voi katsoa parhaillaan ainakin Disney Plussasta: Nyt Disney Plussassa: Aivan upea merihenkinen seikkailuelokuva – näyttelijä vaaransi oman ja kanssanäyttelijänsä hengen | Episodi.fi

Lähde: Screen Crush

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut