Matt Damon suostui kommentoimaan homoväitteitä itsensä ja Ben Affleckin välillä

Matt Damonin mielestä seksuaalisuuden ei pitäisi olla julkista kauraa. Damon ja Ben Affleck joutuivat kuitenkin homoväitteiden kohteiksi jo vuonna 1997 kirjoitettuaan yhdessä Oscar-palkinnon voittaneen käsikirjoituksen Will Hunting elokuvaan. Joidenkin ihmisten päässä olet siis homoseksuaali, jos työskentelet yhdessä samaa sukupuolta olevan kanssa.

– Se oli kuin mikä tahansa muu juoru… ja se laittoi meidät outoon tilanteeseen vastaamisen kannalta, tiedätkö mitä tarkoitan? Se oli aikanaan hyvin vastenmielistä. En halua antaa kuvaa, että se olisi jonkinlainen sairaus – se olisi silloin kuin puukottaisin ystäviäni selkään, Damon kommentoi The Guardianille.

Näyttelijä kertoi vuonna 2012 Playboy-lehdelle, että kieltäytyi aikanaan kommentoimasta huhuja, koska ei halunnut loukata homoseksuaaleja ystäviään. Tähden mielestä on myös sitä parempi mitä vähemmän näyttelijä paljastaa itsestään.

– Minusta olet sitä parempi näyttelijä mitä vähemmän ihmiset tietävät sinusta – piste. Seksuaalisuus on iso osa sitä. Olit sitten hetero tai homo, ihmisten ei pitäisi tietää mitään seksuaalisuudestasi koska se on yksi mysteereistä, joilla näyttelijän pitäisi pystyä ”pelaamaan.”

Matt Damonin uusi elokuva Yksin Marsissa saapuu elokuvateattereihin 9. lokakuuta. Ohjaajana toimii Ridley Scott.

Kuva: Jay ja Silent Bob iskevät takaisin

Lähde: The Guardian

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut