Megan Fox ilman alushousuja: This is 40

Ohjaaja Judd Apatow (40 v. ja neitsyt, Paksuna) tuumasi, että olisi hauska tehdä komedia nelikymppisestä avioparista. Syntyi elokuva nimeltä This is 40.

Teini-ikäinen tytär ja hemmoteltu pikkusisko raastavat vanhempien hermoja, ja pitkässä parisuhteessa on välttämätöntä sietää kaikenlaista sängyssä piereskelystä peräpukamiin. Ketkä sopisivatkaan paremmin kuvaan kuin Paksuna-sidekickit Debbie (Leslie Mann) ja Pete (Paul Rudd).

Ruddin ja Mannin lisäksi leffassa nähdään muun muassa Melissa McCarthy (Morsiusneidot), John Lithgow (Kolmas kivi auringosta) ja trailerissa kommandona heiluva Megan Fox (Transformers).

Oman mausteensa elokuvaan tuo se, että Debbietä esittävä Mann on ohjaajan vaimo, ja Peten ja Debbien lapsia esittävät ohjaajan omat lapset, Maude ja Iris Apatow.

Jason Segel jatkaa Paksuna-rooliaan Debbien personal trainerina, ja allaolevasta making of -pätkästä huomaa, että ei ole ollenkaan helppo laukoa älyvapaita iskurepliikkejä ohjaajan vaimolle kuvausryhmän tirskuessa vieressä (”jos oisin sun kaa, tarttisin anti-Viagraa”).

Apatowin edellinen ohjaustyö on Adam Sandlerin, Seth Rogenin ja Leslie Mannin toikkarointi Funny People (2009), mutta hän on viljellyt huumoriaan myös tuottajana lukuisissa elokuvissa – esimerkiksi sellaisissa kuin Superbad, Morsiusneidot ja Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda.

This is 40 saa Suomen ensi-iltansa maaliskuussa 2013. Katso uusin traileri täältä ja hauska featurette alta.

YouTube video

(Episodi/HM)

Aiheeseen liittyvät jutut