Mielensäpahoittajat liikkeellä: The Boys -traileri ilmiannettu jo yli 20 miljoonaa kertaa sisältönsä vuoksi

Luulisi ihmisten jo tietävän millaisesta sarjasta on kyse…

The Boys julkaisi ensimmäisen trailerinsa suuresti odotetusta kolmannesta tuotantokaudestaan reilu viikko sitten. Sarjan sosiaalisen median mukaan traileri on kerännyt julkaisualustoillaan tähän mennessä jo yli 20 miljoona sisältöraportointia.

The Boys on rohkean verisellä ja brutaalilla kuvastolla höystetty supersankarisatiiri. Olettaa siis sopi, että tuleva kausi tulee jatkamaan samaa linjaa ja antaa tästä osviittaa myös promomateriaaleissaan. Ilmeisesti tämä on kuitenkin yllättänyt monet katselijat, kun ilmiantoja on tapahtunut näin mittavasti.

Twitter-julkaisun mukaan yleisö on hypettänyt trailerin olevan ”vakavasti häiriintynyt” ja se on saanut ihmiset päivittelemään, että ”mitä h*elvettiä tulin juuri katsoneeksi?” Lisäksi se on kerännyt sisältöilmiantoja 20 093 031 kappaletta, sarjan Twitter-tilin ylläpitäjä on katsonut sen jo ennätykselliset 603 kertaa, sarjan tuottaja Seth Rogen on aika varmasti nähnyt sen myös ja Taika Waititin kommentti traileriin oli ytimekäs ”v*ttu kyllä”.

Näiden lukujen ja kommenttien yhteyteen laitettu kuva Karl Urbanin esittämästä Billy Butcher -hahmosta siemailemassa mukistaan juomaa on kuin kirsikka kakun päällä. Se tuo mieleen suositun Kermit-nettimeemin ja alleviivaa itse sarjan sekä sen promotiimin silmäkulman pilkettä mitä mainioimmin. Onkin mahtavaa huomata kuinka saumattomasti itse sarjan ronskin anteeksipyytelemätön ja shokeeraamaan pyrkivä tyyli on istutettu myös sen sosiaalisen median presenssiin. Lopputulokena on koherentti kokonaisuus, joka palvelee kyseessä olevaa brändiä vallan kokonaisvaltaisesti.

Katso kohuttu The Boys traileri alta. Huomaathan kuitenkin, ellei seikka vielä tullut yllä tarpeeksi selväksi, että se saattaa järkyttää herkimpiä katsojia. Kausi saa ensi-iltansa Amazon Prime Videossa 3. kesäkuuta.

YouTube video

 

Aiheeseen liittyvät jutut