Mitä kuuluu Koti kuntoon -sarjan tutuille kasvoille?

Tv-sarjaperheen jäsenistä osa on kokeillut myös muuta kuin viihdeuraa.

30.8.2022 18:01

Ysärisarjan Koti kuntoon (Home Improvement) tähdet olivat lähes vuosikymmenen ajan monen lehden kannessa. Vaikka suosikkisarjan loputtua näyttelijöiden voi olla vaikeaa löytää yhtä menestyksekkäitä projekteja, kaikki Koti kuntoon -kasvot eivät toki ole hävinneet julkisuudesta.

Tv:n nikkariohjelman poropeukaloa isäntää yhdeksän vuoden ajan näytellyt Tim Allen palaa ruutuihin myöhemmin tänä vuonna Disney+:lla Mitä tapahtui Joulupukille? -elokuvan tarinaa jatkavassa minisarjassa. Myös Toy Story -elokuviin ääntään lainanneella Allenilla on sittemmin ollut tulilla lisäksi muuta.

Näyttelijä palasi aiemmin tänä vuona yhteen Koti kuntoon -kollegansa Richard Karnin kanssa työkaluihin keskittyvässä More Power -sarjassa. History-kanavan tilaamassa sarjassa Koti kuntoon -tilannekomedian ”Tim Taylor” ja ”Al” tutustuivat ammattikunnostajien isoimpiin ja voimakkaimpiin työkaluihin ilman suuria onnettomuuksia.

Tim Taylorin Jill-vaimon roolia tulkinnut Patricia Richardson on nykyään ahkera vieraileva tähti. Hänellä on viime vuosina ollut rooleja mm. sellaisissa suosikkisarjoissa kuin Blacklist ja NCIS Rikostutkijat. Richardson on viihtynyt paljon myös teatterilavoilla, kuten jännityselokuvan Julmia aikeita (Cruel Intentions) musikaaliversiossa.

Taylorin perheen poikia Markia, Randya ja Bradia näyttelivät Taran Noah Smith, Jonathan Taylor Thomas ja Zachery Ty Bryan. Heistä Smith vaihtoi Koti kuntoon -vuosiensa jälkeen alaa ja pyöritti jonkin aikaa mm. vegaaniravintolaa. Taylor Thomasilla on ollut silloin tällöin asiaa sekä kameran eteen että sen taakse, mutta teini-idolivuotensa hän on vaihtanut hiljaisempaan elämään. Hänet nähtiin silti mm. Tim Allenin viime vuonna päättyneen Miehen paikka -komediasarjan (Last Man Standing) vieraana ja hän on suunnitellut yhteistä projektia toisen ex-lapsitähden, Macaulay Culkinin, kanssa.

Edellisestä kolmikosta vain Zachery Ty Bryan on edelleen aktiivisemmin viihdealalla, vaikka pari vuotta sitten tapahtunut törttöily heikensi hänen työmahdollisuuksiaan. Myös Fast & Furious -elokuvasarjassa vuonna 2006 piipahtaneen näyttelijän tuorein projekti on tältä vuodelta. Hän on mukana supersankarisarjassa The Guardians of Justice.

Suurimmaksi osaksi aina korkean aidan taakse piiloon jääneenä herra Wilsonina Koti kuntoon -sarjasta muistettava Earl Hindman nukkui pois jo joulukuussa 2003.

 

Lähteet: Cinemablend, US Magazine, Eonline, Playbill, We Got This Covered, Looper

Lisää luettavaa