Mitä tulee Netflixiin tässä kuussa? Tsekkaa tästä heinäkuun tärpit

The Gray Man (Ryan Gosling).

Heinäkuussa on Netflixissä jälleen luvassa sekä uusia alkuperäissarjoja että -elokuvia.

Toimintatrillerissä The Gray Man nähdään suosikkinäyttelijät Ryan Gosling ja Chris Evans. Marvel-elokuvista tunnettujen Anthony ja Joe Russon ohjaustyössä CIA:n salainen agentti saa selville sisäisiä salaisuuksia ja on merkitty mies. Sosiopaattitappaja lupaa palkkion hänen päästään ja jahtaa häntä ympäri maapalloa.

Hello, Goodbye, and Everything in Between on romanttinen komedia. Clare ja Aidan sopivat eroavansa ennen opiskelemaan lähtemistä – ei katumista, ei särkyneitä sydämiä. Saavatko viimeiset treffit kuitenkin mielen muuttumaan?

Vaarallisia suhteita perustuu klassikkotarinaan, joka on filmattu useita kertoja aiemminkin. Tässä versiossa kirjaviisas Célène ihastuu Biarritzissa Tristaniin, uuden lukionsa pahaan poikaan, tietämättä olevansa Tristanin ja somekuningatar Vanessan julman vedon kohteena.

Meripeto on koko perheen animaatio, jossa pieni tyttö livahtaa salamatkustajaksi legendaarisen pedonpyytäjän laivaan. He suuntaavat yhdessä kohti tuntemattomia vesiä – ja päätyvät historiankirjoihin.

Resident Evil on uusi sarja, jossa karannut virus aiheuttaa maailman tuhoutumisen. Vuosia myöhemmin Jade Wesker vannoo kukistavansa syylliset taistellessaan tartunnan saaneita vastaan.

Uncoupled-sarjassa newyorkilainen kiinteistönvälittäjä (Neil Patrick Harris) on äimän käkenä pitkäaikaisen poikaystävän muuttaessa pois, mutta ehkä edessä onkin uusi alku – ja deittailu – nelikymppisenä.

Internetin vihatuin mies on dokumenttisarja, jossa peräänantamaton äiti aikoo saada tyttärensä valokuvat pois netin kostopornosivustolta. Hän aloittaa verkkokampanjan sivuston perustajaa vastaan.

Katso alta poimintoja sekä videokooste uudesta tarjonnasta.

Netflixin uusia alkuperäiselokuvia:
Hello, Goodbye, and Everything in Between (6.7.)
Vaarallisia suhteita (Dangerous Liaisons, 8.7.)
Meripeto (The Sea Beast, 8.7.)
For Jojo (11.7.)
Persuasion (15.7.)
The Gray Man (22.7.)
Purple Hearts (29.7.)

Netflixin uusia alkuperäissarjoja:
Resident Evil (14.7.)
Farzar (15.7.)
Uncoupled (29.7.)

Sarjojen jatkokausia:
Stranger Things: kausi 4 osa 2 (1.7.)
Capitani: kausi 2 (8.7.)
Virgin River: kausi 4 (20.7.)

Dokumentteja:
How to Change Your Mind (12.7.)
Internetin vihatuin mies (The Most Hated Man on the Internet, 27.7.)

YouTube video