Mitä tulee Netflixiin vuoden vaihduttua? Tsekkaa täältä tammikuun katseluvinkit!

Uusi vuosi, uutta striimattavaa!

1.1.2023 00:00

Netflixin alkuperäiselokuva The Pale Blue Eye on sarjamurhaajatrilleri, jossa tutkitaan vuonna 1830 tapahtuneita murhia West Pointin sotilasakatemiassa.

Pääosassa nähdään Christian Bale, joka esittää murhia tutkivaa eläköitynyttä etsivää, Augustus Landoria. Tutkinnassa Landoria auttaa yksityiskohdista tarkkana oleva nuori kadetti, Edgar Allan Poe (Harry Melling), josta tulee myöhemmin maailmankuulu kirjailija.

Trillerin ohjauksesta vastaa Scott Cooper, jonka kanssa Bale on tehnyt yhteistyötä elokuvissa Rautakaupunki ja Hostiles.

90’s Show on Netflixin uusi alkuperäissarja, jossa nähdään klassisen 70’s Show -televisiosarjan hahmoja ja näyttelijöitä. Kitty ja Red Formanin kellari täyttyy uuden sukupolven teineistä, kun lapsenlapsi Leia päättää viettää kesälomansa Wisconsinissa.

Copenhagen Cowboy on kulttiohjaaja Nicolas Winding Refnin luoma uusi tanskalainen Netflix-rikossarja. Se kertoo Miu-nimisestä naisesta, jolla on salaperäisiä yliluonnollisia kykyjä. Häntä on kaupiteltu ihmisonnenkaluna koko elämänsä ajan. Nyt hän haluaa kostaa väärintekijöilleen.

Elena Ferranten kirjaan perustuva alkuperäissarja Aikuisten valheellinen elämä sijoittuu vuoden 1990 Napoliin. Räväkkä ja rohkea Vittoria-täti tutustuttaa suojassa varttuneen veljentyttärensä kaupungin toiseen puoleen suututtaen tämän ankarat vanhemmat.

Katso alta poimintoja sekä videokooste uudesta tarjonnasta.

Netflixin uusia alkuperäiselokuvia:
The Pale Blue Eye (6.1.)
Noise (11.1.)
You People (27.1.)

Netflixin uusia alkuperäissarjoja:
Aikuisten valheellinen elämä (4.1.)
Copenhagen Cowboy (5.1.)
90’s Show (That ’90’s Show, 19.1.)
Bling Empire: New York (20.1.)
The Snow Girl (27.1.)

Alkuperäissarjojen jatkokausia:
Ginny & Georgia: kausi 2 (5.1.)
Sexify: kausi 2 (11.1.)
Vikings: Valhalla: kausi 2 (12.1.)
Sky Rojo: kausi 3 (13.1.)
Fauda: kausi 4 (20.1.)

Dokumentteja:
Wall Streetin hirviö (Madoff: The Monster of Wall Street, 4.1.)
Pamela, A Love Story (31.1.)

Muita elokuvia:
JFK – Avoin tapaus (14.1.)
Marian paratiisi (18.1.)

Lisää luettavaa