Mitä WandaVisionin jälkeen? Paul Bettanyn nimi yhdistyy skandaaliin

Marvel

Mukana myös The Crown -tähti.

Marvel-sarja WandaVision päättyi vastikään, mutta sen näyttelijöillä on jo uutta kiikarissa. Elizabeth Olsen jatkaa Wanda Maximoffin roolissa myös elokuvassa Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Paul Bettany hyppää puolestaan skandaalin kiemuroihin.

Pari vuotta sitten julkaistuun minisarjaan Perienglantilainen skandaali (A Very English Scandal) on tekeillä jatkoa. Ensimmäisellä kaudella aiheena oli tosipohjainen tapaus, jossa arvostettu puoluejohtaja (Hugh Grant) päätyi syytetyksi ex-rakastajansa (Ben Whishaw) murhasta.

Nyt nimellä A Very British Scandal kehiteltävä minisarja paneutuu uuteen kohuun. Se ruotii Argyllin herttuaparin rumaa avioeroa. Kyseinen skandaali kehkeytyi 1960-luvulla, kun herttua Ian Campbell murtautui puolisonsa Margaretin kätkölle ja löysi sieltä lukuisia valokuvia tästä alasti yhdessä eri miesten kanssa. Oikeudenkäynnissä herttua syytti näyttäväksi luonnehdittua vaimoaan 88:sta avioliiton ulkopuolisesta suhteesta.

Paul Bettany näyttelee sarjassa herttuaa, ja mm. The Crown -sarjassa vakuuttanut Claire Foy tulkitsee petollisen herttuattaren roolia.

 

Lähteet: EmpireOnline, Independent