Mitäh? Emma Stone harrastaa seksiä kurkun ja omenan kanssa uudessa leffassaan – ”ultra-kiimaisia” kohtauksia

Luvassa ”näyttävää seksiä ja väkivaltaa”.

6.11.2023 06:00

Emma Stone herättää huomiota seuraavan elokuvansa seksikohtauksilla. Metron mukaan hänen hahmonsa harrastaa elokuvassa seksiä kurkun ja omenan kanssa.

Tähden uusi elokuva on nimeltään Poor Things, ja siinä näyttelee myös Mark Ruffalo. Metro kertoo elokuvassa olevan ”ultra-kiimaisia” ja kulmakarvoja kohottavia seksikohtauksia. Yksi elokuvan nähneistä henkilöistä kuvailikin leffaa sanoin: ”Näyttävä seksin ja väkivallan odysseia.”

Mukana elokuvassa on myös Mark Ruffalo.

Julkaisu kertoo elokuvan ennakkonäytöksen yleisön haukkoneen henkeään ja nauraneen shokissa leffan sisällölle. Poor Things näytettiin BFI London Film Festival -tapahtumassa lokakuussa.

Poor Thingsin on ohjannut laatuleffoistaan tunnettu Yorgos Lanthimos (The Favourite, The Killing of the Sacred Deer), ja hänen aivoituksistaan on syntynyt tämä erikoinen versiointi Frankensteinin kauhutarinasta, jota on kuvailtu briljantiksi ja rohkeaksi.

Stonen roolihahmo on lapsenomaiseksi kuvailtu henkilö, joka on kuitenkin aikuisen naisen vartalossa. Hän haluaa oppia maailmasta, ja samalla hänen seksuaalinen mielenkiintonsa alkaa herätä.

Stonen ja Ruffalon lisäksi elokuvassa näyttelee Willem Dafoe, Ramy Youssef, Vicki Pepperdine ja Jack Barton. Poor Things saa ensi-iltansa 12. joulukuuta. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko Indiana Jones -leffan Kate Capshaw’n? Tältä 70 täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa