Mitäs Deadpool 3 -elokuvalle kuuluu – Morena Baccarinilta kysyttiin asiasta

Tihkuiko tietoja?

29.6.2020 14:33

Hollywood-näyttelijä Morena Baccarin esittää Deadpool-elokuvissa Ryan Reynoldsin näyttelemän Wade Wilsonin eli Deadpoolin rakkauden kohdetta. Häneltä kysyttiin nyt, tietääkö hän mitään Deadpool 3 -elokuvan kohtalosta.

– Minulla ei ole hajuakaan. Ilmeisesti sitä edelleen käsikirjoitetaan. Minä en todella tiedä. Minua ei ole kyselty tai lähestytty. Keskusteluja ei ole vielä ollut, joten odotan henkeä pidättäen, Baccarin sanoi.

Ensimmäisen Deadpool-elokuvan kuvauksista hänellä oli vain hyvää sanottavaa.

– Elämäni parhaimpia aikoja. Oli niin hauskaa olla niissä kuvauksissa. Se oli luovaa, täyttymyksellistä ja kaikin puolin nautinnollista. (Reynolds) on paras työkaveri, niin suloinen ja niin pirun hauska, että sattuu, Baccarin hehkutti.

Ensimmäisessä elokuvassa häntä ohjasi vielä Tim Miller. Ohjaaja kuitenkin jättäytyi pois jatko-osasta, koska hänellä oli kiistoja käsikirjoituksesta Reynoldsin kanssa.

Jos Miller olisi jatkanut, Baccarin olisi luultavasti saanut supervoimat Deadpool 2 -elokuvassa. Tämä kuitenkin jäi toteutumatta.

Monet fanit odottavat, että Deadpool tulisi osaksi Marvelin elokuvauniversumia, sillä hahmo on nykyisin Disneyn alaisuudessa.

Lähde: Movie Web

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia