Moderni Baywatch tulossa – pääosassa toimintajätkä Dolph Lundgren!

The Expendables -elokuvilla ja euroviisujuonnolla parrasvaloihin palannut naapurikansan supersankari, Dolph Lundgren on kiinnitetty Baywatch-sarjan tekijöiden uuden, tulevan Rescue 3 -tv-sarjan tähdeksi.

Vahvaa aksenttiaan ja toimintatähden habitustaan muun muassa elokuvissa Rocky IV (1985), Täydellinen sotilas (1992) ja Villi pako (1993) esitellyt Lundgren on kertaalleen aiemmin vieraillut Chuck-tv-sarjassa, mutta muuten Rescue 3 tulee olemaan näyttelijän ensimmäinen sarjarooli.

Deadline-sivusto kuvailee sarjaa menneiden aikojen rehdiksi toimintaseikkailuksi, BaywatchinHerculeksen, Xenan ja uudemman Totuuden miekan hengessä. Sarjaa on luvassa 20 jakson verran syksyllä 2013.

Miekka ja sandaali -aikakauden sijaan sarjassa keskitytään Rescue 3 -erikoisyksikköön, joka koostuu Etelä-Kalifornian parhaista rantavahdeista, palomiehistä ja rannikkovartijoista, jotka joka jaksossa joutuvat hyödyntämään kaikkien osaamista suurissa pelastusoperaatioissa.

Lundgrenin hahmo on kapteeni John Mathews, Rescue 3 -ryhmän johtaja, uransa palomiehenä ja hengenpelastajana tehnyt vastahakoinen sankari.

Rescue 3 -sarja on Baywatchin isän Gregory J. Bonannin ja samaista kulttisarjaa käsikirjoittaneen Tai Collinsin käsialaa.

Kauanko kestää ennen kuin Hoff-sanonnat muuttuvat Dolpheiksi? Can you feel the Dolph?

Lähde: Deadline

Aiheeseen liittyvät jutut