Monopoly-lautapeliin perustuva elokuva yhä tulossa – mukana aarrekarttoja ja seikkailua

15.1.2015 21:46

Aikoinaan Ridley Scottin ohjauslistalla ollut Monopoly-elokuva ei suinkaan ole kuopattu, vaikkei siitä hetkeen ole mitään kuulunutkaan.

Nyt tuottaja Randall Emmett on kertonut Colliderille, että elokuva tullaan kuvaamaan ensi kesänä, jolloin ensi-ilta olisi luultavasti vuonna 2016. Emmetti paljastaa, että Monopoly ei aiheestaan huolimatta ole tiukka katsaus talouteen ja rahantekoon, vaan on enemmän kokoperheen viihdettä. Tuottaja kuvaileekin elokuvaa Gooniesin henkiseksi kokoperheen seikkailuelokuvaksi.

”Olemme työskennelleet käsikirjoituksen parissa noin yhdeksän kuukautta, ja meillä on nyt käsikirjoitus, jonka teemme ensi kesänä”, Emmett kertoo.

Tuottaja paljastaa myös, että näyttelijät koostuvat lapsista ja yhdestä hieman vanhemmasta tyypistä, joka jahtaa lapsia – hieman Gooniesin jalanjäljillä. Emmett lupailee aarrakarttaa, joka johtaa seikkailuun, josta riittää hupia koko perheelle.

Monopolylla ei vielä ole uutta ohjaajaa, mutta Emmettin mukaan toivelistalla on jo useita nimiä, ja valinta tehtäneen pian.

Lisää luettavaa