Monty Python -legenda Terry Gilliamin ikuisuusprojekti valmistuu vihdoin – ”Yllättävän upea”

Tällä kertaa hirmumyrskyt tai yllättävät kuolemat eivät pysäyttäneet tuotantoa.

23.11.2017 18:37

Terry Gilliamin äärimmäisen epäonninen intohimoprojekti The Man Who Killed Don Quixote on vihdoin purkissa ja jälkityövaiheessa.

Elokuva kertoo ylimielisestä tiedottajasta, joka matkaa pieneen kylään, jossa aikoinaan kuvasi Don Quixoteen perustuvan opiskelijaelokuvansa. Perillä hän yllätyksekseen huomaa elokuvansa jättäneen kylään karmean vaikutuksen, jonka myötä alkaa uusi seikkailu.

Elokuvan jälkityöt ovat edenneet siihen pisteeseen, että Gilliam on alkanut näyttää sitä tietyille ihmisille palautetta saadakseen.

”Olemme lähes valmiita leikkauksen suhteen. Me vain hiomme sitä nyt, selvitämme jotain juttuja siellä täällä, joten se on lähes lopullisessa muodossaan. Meillä on vielä kuukausien työ tietokonetehosteiden, äänen ja musiikin kanssa. Mutta mitä tarinan tulee, se on varsin napakka ja yllättävän upea”, ohjaaja kertoo.

”Olen varovainen, etten ala liian optimistikseksi tai innostu liikaa siitä, mitä teen. Pysyisin mieluummin kyynisenä ja vähän etäisenä työstäni. Kun rakastut johonkin asiaan, on raskasta nähdä, ettei se toimi muille. Mutta kaikki, jotka ovat nähneet tämän ovat sanoneet rakastavansa sitä. Kohta nähdään, ovatko he oikeassa.”

The Man Who Killed Don Quixoten pääosissa nähdään Jonathan PryceAdam Driver, Olga Kurylenko, Joana Ribeiro ja Stellan Skarsgard.

Lähde: The New York Times

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia